HAFTANIN FİLMLERİ

Transformers: Başlangıç

Transformers: Başlangıç

20 Eylül 2024 Yönetmen: Senarist: Oyuncular: Chris Hemsworth,Brian Tyree Henry,Scarlett Johansson

Autobot'ların ve Deceptions'ın evi olan Cybertron gezegeninde geçen yapımda Autobot lideri Optimus Prime ile Decepticon patronu Megatron arasındaki ilişki keşfediliyor.

FRAGMAN İZLE
The Lord Of The Rings: The War Of Rohirrim

The Lord Of The Rings: The War Of Rohirrim

13 Aralık 2024 Yönetmen: Senarist: Oyuncular: Brian Cox,Miranda Otto,Lorraine Ashbourne

The Lord Of The Rings: The War Of Rohirrim, Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği'ndeki olaylardan yaklaşık 250 yıl öncesinde geçiyor. Orta Dünya'nın şekillenmesine yardımcı olan efsanevi bir savaşın anlatıldığı filmde, güçlü Rohan Kralı Helm Hammerhand'ın hayatına odaklanılıyor.

FRAGMAN İZLE
Paranoya

Paranoya

22 Kasım 2024 Yönetmen: Senarist: Oyuncular: Onur Buldu,Ege Kökenli,Bülent Şakrak

Yönetmen koltuğunda Cengiz Özkarabekir'in oturduğu komedi, dram türündeki "Paranoya" filminin oyuncu kadrosunda Onur Buldu, Ege Kökenli, Bülent Şakrak, Füsun Demirel, Osman Alkaş gibi isimler yer alıyor.

FRAGMAN İZLE
Avengers 5

Avengers 5

1 Mayıs 2026 Yönetmen: Senarist: Oyuncular:

Kang the Conqueror olarak da bilinen Nathaniel Richards, eski ve ölümcül düşmanın oğlu Marcus ile gezegeni fethetme niyetindedir. Kang geçici olarak başarılı olsa da super kahramanlar onun şeytani planına bir son vermek için bir araya gelir.

FRAGMAN İZLE
Gladiator 2

Gladiator 2

22 Kasım 2024 Yönetmen: Senarist: Oyuncular: Paul Mescal,May Calamawy,Denzel Washington

Gladiator 2, Lucilla'nın oğlu ve Commodus'un yeğeni Lucius'ın hayatına odaklanıyor.

FRAGMAN İZLE
Dublör

Dublör

26 Nisan 2024 Yönetmen: Senarist: Oyuncular: Ryan Gosling,Emily Blunt,Aaron Taylor-Johnson

Colt Seavers, sektördeki başarılı yıllarının anılarına umutsuzca tutunan, ancak artık iyice tükenen bir dublördür. Hem bedenen hem de zihnen yıpranan Colt, sağlığına odaklanmak için işi bırakır. Colt, kendisi için yeni bir hayat inşa etmeye çalışırken, eski sevgilisi Jody Moreno tarafından yönetilen yüksek bütçeli bir stüdyo filminin yıldızının kaybolmasıyla tekrar göreve çağrılır.

FRAGMAN İZLE
Avatar 3

Avatar 3

19 Aralık 2025 Yönetmen: Senarist: Oyuncular: Sam Worthington,Zoe Saldana,Sigourney Weaver

2009 tarihinde ilk filmle başlayan Avatar serisinin 3. devam halkasıdır.

FRAGMAN İZLE
Speak No Evil

Speak No Evil

9 Ağustos 2024 Yönetmen: Senarist: Oyuncular: James McAvoy,Mackenzie Davis,Aisling Franciosi

Danimarkalı bir aile, güzel bir hafta sonu tatili için Hollandalı bir ailenin kır evine davet edilir. Ancak onların güzel geçmesini umdukları hafta sonu tatilleri, ev sahiplerinin çok geçmeden pasif agresif davranışlardan başlayarak ev ile ilgili karanlık sırları açığa çıkarmaya kadar varan davranışlarıyla konuklarının ...

FRAGMAN İZLE
Mahzen

Mahzen

14 Haziran 2024 Yönetmen: Senarist: Oyuncular: Freya Allan,Jeremy Irvine,Ruby Barker

Mahzen , gizemli bir şekilde ölüleri kısa bir süreliğine dünyaya geri getirebilmektedir. Kaybettikleri sevdikleriyle yeniden iletişim kurmak isteyen insanlar, Baghead'dan yardım ister. Ancak Baghead'in hizmetinden yararlanan herkes, yüksek bir bedel ödemek zorunda kalır.

FRAGMAN İZLE
Tarot

Tarot

3 Mayıs 2024 Yönetmen: Senarist: Oyuncular: Harriet Slater,Adain Bradley,Avantika Vandanapu

Bir grup öğrenci yıldız fallarını okuduktan sonra, yazılanlarla bağlantılı bir şekilde ölmeye başlar. Kaderleri ölümcül mü yoksa yıldızlarda yazılanları değiştirebilecekler midir?

FRAGMAN İZLE
Sessiz Bir Yer: Birinci Gün

Sessiz Bir Yer: Birinci Gün

28 Haziran 2024 Yönetmen: Senarist: Oyuncular: Lupita Nyong'o,Joseph Quinn (VII),Alex Wolff

Yönetmen koltuğunda Jeff Nichols'un oturduğu film, sese duyarlı varlıkların harekete geçmesini önlemek için en ufak bir ses yapmaktan kaçınan bir ailenin, durgun sessizliğin içinde çıkan bir ses sonucu hayatlarının kabusa dönmesinin konu edildiği Sessiz Bir Yer filminin spin-off projesidir.

FRAGMAN İZLE
The Crow: Ölümsüz

The Crow: Ölümsüz

23 Ağustos 2024 Yönetmen: Senarist: Oyuncular: Bill Skarsgård,FKA Twigs,Danny Huston

Genç aşıklar Eric ve Shelly, vahşi bir cinayete kurban gider. Ancak Eric'e aşkını kurtarmak için kendisini feda etme şansı verilir. Bu durum üzerine Eric, yanlışları düzeltmek için yaşayanlar ve ölülerin dünyaları arasında gidip geleceği kanlı bir intikam yolculuğuna çıkar.

FRAGMAN İZLE
Minecraft

Minecraft

4 Nisan 2025 Yönetmen: Senarist: Oyuncular: Jason Momoa,Danielle Brooks,Emma Myers

Minecraft, dünyayı büyük bir yıkıma uğratacak olan Ender Dragon'u durdurmak ve dünyayı kurtarmak için zorlu bir maceraya atılan genç bir kız ve arkadaş grubunun hikayesini konu ediyor.

FRAGMAN İZLE
Avengers: Secret Wars

Avengers: Secret Wars

7 Mayıs 2027 Yönetmen: Senarist: Oyuncular:

Beyonder adlı kozmik bir varlık, Dünya'daki süper kahramanların varlığından etkilenir ve Marvel'in ön saflardaki kahramanlarından bazılarını kaçırır ve onları 'savaş dünyası' adı verilen yapay olarak inşa edilmiş bir gezegene ışınlar. Orada, onlara birbirlerine ölümüne savaşmalarını emreder.

FRAGMAN İZLE
Şeytanla Bir Gece

Şeytanla Bir Gece

17 Mayıs 2024 Yönetmen: Senarist: Oyuncular: David Dastmalchian,Laura Gordon,Ian Bliss

Jack Delroy, 1970'lerde Jack Delroy'la birlikte Gece Baykuşları adlı kurgusal bir varyete ve gece yarısı talk şovunun sunucusudur. Canlı yayın sırasında Delroy, parapsikolog June Ross-Mitchell ve son kitabının konusu olan, şeytani bir kilisenin toplu intiharından hayatta kalan tek kişi olan genç Lilly D'Abo ile röportaj yaparken kaos patlak verir.

FRAGMAN İZLE

POPÜLER FRAGMANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.