Recep Yazıcıoğlu’nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu

Recep Yazıcıoğlu’nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu

ABONE OL
13 Ocak 2024 10:36
Recep Yazıcıoğlu’nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2024 Belediye Başkanlığı seçim sürecinde Tokat’ta MHP il merkezinde sürpriz bir aday ortaya çıktı. Eski Tokat valisi merhum Recep Yazıcıoğlu’nun oğlu iş insanı Mehmet Kemal Yazıoğlu, Belediye Başkan adaylığı için başvurusunu tamamladı. Tokat Milletvekili Av. Yücel Bulut, “Tokat’ın Unutulmaz Valisi Merhum Recep Yazıcıoğlu’nun kıymetli evladı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu’nun TOKAT BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI için başvurusunu tamamladığını” belirterek hayırlı olsun dileklerini paylaştı.

RECEP YAZICIOĞLU KİMDİR

Recep Yazıcıoğlu, Eski Tokat, Aydın, Erzincan ve Denizli valisi olarak görev yapmış, kamuoyunda Süper Vali olarak tanınmış bir isimdi. Kendisinin doğduğu Trabzon’un Köprübaşı ilçesinde 1948 yılında dünyaya gelmiş, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Valilik kariyerine Aydın’da başlayan Yazıcıoğlu, zaman içinde farklı illerde valilik görevlerinde bulunmuş ve 2003 yılında geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybetmiştir. Tokatlı iş insanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu’nun Belediye Başkan adaylığı, Tokat’ta sürpriz bir gelişme olarak karşımıza çıkıyor.

 

iÇERİĞİ PUANLA

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.