Aydın KYK yurdunda 1 öğrenci hayatını kaybetti

Aydın KYK yurdunda 1 öğrenci hayatını kaybetti

ABONE OL
26 Ekim 2023 10:33
Aydın KYK yurdunda 1 öğrenci hayatını kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın’da, KYK Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdunda arıza sebebiyle asansör düştü, asansörün düşmesi sebebiyle maalesef 1 öğrenci hayatını kaybetti.

 

Akşam saatlerinde yaşanan vakada, 15 kişilik asansöre 16 öğrencinin bindiği, arızalanan asansörün düşmesi sonucu 1 öğrencinin hayatını yitirdiği öğrenildi.

Aydın Valisi Yakup Canbolat, yurttaki 15 kişilik asansöre 16 ferdin bindiğini, asansörün, birinci kattayken henüz kapı kapanmadan kaymaya başladığını ifade ederek, bu sırada asansördeki öğrencilerden birinin ürkü halinde dışarı çıkmak isterken arada sıkışarak vefat ettiğini söyledi. aydın kyk asansör

Vali Canbolat, “15 öğrencinin sağlık durumunda bir problem yok. Mevzuyla ilgili adli ve yönetimsel soruşturma Cumhuriyet Başsavcılığı tarafınca yürütülüyor. Olaya müdahale edildi. Öğrencilerimizde bir mesele yok hepsi asansörden kurtarıldı. Maalesef bir öğrencimizi kaybettik” diye konuştu.

 

 

 

 

 

YILDIZ VER 5/5 - (1 vote)

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.