Bebeğinin Babası O detayda Saklı!

Bebeğinin Babası O detayda Saklı!

ABONE OL
17 Aralık 2023 08:17
Bebeğinin Babası O detayda Saklı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yalı Çapkını Pelin kimden h-amile Abidin mi Ferit mi? Yalı Çapkını Pelin’in çocuğunun babası kim? Meğer… Ayrıntılar İçeriğin Devamındadır..İçeriğin Devamını Okumaya devam ediniz….

 

 

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrollerini paylaştığı Star Yalı Çapkını dizisinde Flash’ın Pelin’in bebeğiyle ilgili iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Cuma akşamlarının sevilen dizisi Yalı Çapkını uzun süredir istediği izleyici başarısını yakalayamadı. Pelin’in hamile bir kadın olarak diziye dönmesi SeyFer hayranlarını kızdırırken Pelin’in bebeğiyle ilgili yanıltıcı iddialar ters tepti.Yalıçapkını Pelin kime hamile? Yalıçapkını Pelin’in oğlu Ferit’ten mi yoksa Abidina’dan mı geliyor?İşte şok eden açıklama… 6 aylık hamile Pelin’in, Ferit’le birlikte olamamaktan şikayet ettiği ve bebeğin başkasına ait olabileceğini öne süren sahneler izleyiciler tarafından dikkat çekti. Suna’dan ayrı yaşayan Abidin’in Pelin’in hamile olduğunu öğrenmesi üzerine tepki göstermesi ortalığı karıştırdı. Hatta destekçileri Abidin ve Pelin’in birlikte çalıştığını bile iddia etti. YALI ÇAPKINI 50. BÖLÜM KONU Halis’in Pelin’i eve getirmesi ve Ferit’in Pelin’le çekilmiş fotoğraflarının yayınlanması Seyran’ı daha da şok eder.Ancak Ferit’in başka seçeneği yoktur ve Suna, İfakat’ın sözlerine uymaz; Halen Kaya’yı yönetiyor. Gülgün’ün evden ayrılma kararına üzülen Orhan, beklenmedik bir adım atar. Nükhet yaptığı açıklamayla Halis ve Kaya’nın karşısına çıkıyor. Ece ve Nihan’ın Seyran’a koşulsuz desteği devam ediyor.Ferit çalışmaya karar verir ve çizimleri beğenilir. Bunun karşılığında Kazım da yeni planını uygulamaya koyar.

YILDIZ VER 4.4/5 - (7 votes)

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.