Yaptığı Büyük Hata Onu Elenmesine Neden Oluyor

Yaptığı Büyük Hata Onu Elenmesine Neden Oluyor

ABONE OL
6 Ocak 2024 14:19
Yaptığı Büyük Hata Onu Elenmesine Neden Oluyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu Akşam Yaptığı Büyük Hata Onu Elenmesine Neden Oluyor Masterchef yarışması bu hafta final olacak ve kazanan isim belli olacak. Peki bugün 4 yarışmacıdan hangisi  elendi Elenen isim en iddialı yarışmacıalrdan biriydi. Kazanan ismi öğrenmek amacıyla HABERİ ÖGRENMEYE DEVAM ETMEK NEDENİYLE Sayfayı aşağıya Kaydırarak okumaya devam ediniz…

 

 

2023 Masterchef birincisi merak eden izleyiciler incelemeleri hızlandırdı. Her akşam yeni seksiyonüyle ekrandaki konumunu alan Masterchef All Star 196. seksiyon yayına girdi. 5 Ocak Ayı Ayı Ayı Ayı Cuma TV8 yayın akışı listesinde yer alan Masterchef kimler kaldı merak hususu oldu. Tahsin, Esra, Barbaros ve Hasan’ın son 4’e kaldığı Masterchef şampiyonu 2024 merak edildi. İzleyicilerin ekran karşısında hop oturup hop kalktığı Masterchef Türkiye All Star yeni bölgede bir isim daha yolun sonuna geldi. Peki, Masterchef All Star şampiyonu kim? Masterchef kim elendi? İşte 5 Ocak Ayı Ayı Ayı Ayı Cuma Masterchef eleme adayı.. MASTERCHEF KİM ELENDİ 5 OCAK 2024 5 Ocak Ayı Ayı Ayı Ayı 2024 Cuma günü TV8 ekranında yayınlanan Masterchef All Star yeni seksiyon izlenmeye başladı. Aylardır süren Masterchef yarışmasında tezgahlarını kimseye kaptırmayan yarışmacılar macerayı doyasıya yaşadı. Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya şeflerin jüri koltuğunda oturduğu Masterchef yarışında 4 isim arasından biri daha elendi. Çeyrek final heyecanının yaşandığı 5 Ocak Ayı Ayı Ayı Ayı Cuma günü Tahsin, Hasan, Esra ve Barbaros arasında ismini 4. listesine yazdıran isim kulislere sızan bilgiye göre Barbaros oluyor ve yarışmaya veda eden 4. isim oluyor.

YILDIZ VER 4/5 - (1 vote)

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.