Elvan Akın Çak Kimdir?

Elvan Akın Çak Kimdir?

ABONE OL
21 Ekim 2023 10:27
Elvan Akın Çak Kimdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İçindekiler

Elvan Akın Çak Kimdir? Elvan Akın Çak Kaç yaşlarında, Ne İş Yapıyor? Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdür yardımcısı Elvan Akın en çok dört gözle beklenen isimler arasında yer alıyor. Türkiye’nin başarı iş hanımlarından olan Elvan Akın hayatı ve Biyografisi hakkında tüm merak edilenleri bu makalemizde bulabilirsiniz..

Elvan Akın Çak Kaç Yaşında

İş hanımı Elvan Akın, lise eğitimini Üsküdar Amerikan Kız Kolejinde tamamlamıştır. Üniversite eğitimini ise Marmara Üniversitesi ekonomi Fakültesi’nde tamamladı. Üniversiteden mezun olan Elvan Akın Pamukbank’ta çalışmaya adım atmıştır. Elvan Akın, Şafak Çak ile evlidir ve 2 çocuk annesidir.

1996 yılında Boyner Grubu bünyesine katılmış ve üç yıl süreyle direktör olarak vazife yapmıştır. 2000 senesinde güvence Ödeme Sistemleri’ne geçmiş ve Türkiye’nin ilk gerçek uçuş mili programına haiz ve THY’nin resmi kredi kartı olan Shop&Miles’ın tanıtımını icra eden bir takım oluşturmuştur.

Elvan Akın, Flexi, Money, Bonus Trink, Çevreci Bonus, Bonus Kontör, Şeffaf Bonus, American Express şeklinde pek çok kredi kartı ve ön ödemeli kart piyasaya sunmuştur.

Elvan Akın Bonus’un kısa zamanda önder bir marka olmasını sağlayan birey olarak tanınmaktadır.

 

Elvan Akın Çak İş Hayatı

Elvan Akın Çak, farklı ihtiyaçlara uygun kredi kartı ve ön ödemeli kartlar oluşturarak, sektörde fark yaratma vizyonunu benimsemiştir. Bu doğrultuda, Flexi, Money, Bonus Trink, Çevreci Bonus, Bonus Kontör, Şeffaf Bonus, American Express gibi birçok markanın piyasaya sürülmesinde öncü bir rol oynamıştır. Bu başarılar, onun markalarıyla farklı ihtiyaçları karşılayan yenilikçi ürünler sunma konusundaki kararlılığını yansıtmaktadır.

Elvan Akın Çak, markaları hedef kitlesiyle fiziksel ortamlarda buluşturma amacıyla başarılı sponsorluk etkinlikleri düzenlemiştir. Özellikle Shop&Miles Bosphorus Cup ve Türkiye Kayak Federasyonu ile iş birliğiyle düzenlenen Bonus Snow Masters gibi etkinlikler, bu konudaki başarılarına örnek teşkil etmektedir.

YILDIZ VER 5/5 - (1 vote)

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.