Derya Demir ve emlakçı eşi Yusuf Demir

Derya Demir ve emlakçı eşi Yusuf Demir

ABONE OL
1 Ocak 2024 16:01
Derya Demir ve emlakçı eşi Yusuf Demir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz günlerde Borsada yaklaşık 10 milyon tl kaybeden Yusuf Demir’in eşi kayınpederi ile birlikte kalıyordu. Ama bugün o da hayattan koparıldı. Peki buna sebep neydi… Ayrıntılar İçeriğin Devamındadır..Sayfayı aşağı kaydırarak okumaya devam edebilirsiniz.

 

 

K-an donduran olay, Altındağ ilçesi Karapürçek Mahallesi’nde sabah saat 08.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aynı evde yaşayan S.D. ile gelini Derya Demir bilinmeyen bir sebeple tartıştı. Tartışma büyüyerek yerini kavgaya bıraktı. S.D., yanında bulunan si-lahla gelini Derya Demir’i ba-şın-dan ve sır-tınd-an vu-rdu. Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Derya Demir’in hayatını kaybettiğini belirledi. Demir’in c-ansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürülürken, 14 suç kaydı olduğu öğrenilen kayınpeder S.D. gözaltına alındı. İ-NTİ-HAR EDEN EMLAKÇININ EŞİYMİŞ Derya Demir’in emlakçı eşi Yusuf Demir’in, borsada 10 milyon lira kaybetmesi üzerine geçtiğimiz hafta p-ompalı tüfekle ke-ndini vu-rarak i-ntih-ar ettiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. Aralarındaki sorunun uygun olmayan konular mı, başka bir nedene mi dayanıyor, soruşturma sonucunda netleşecek.

iÇERİĞİ PUANLA

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.